Gjoba për mos mbajtjen e maskave në veprimtari politike

Organizatorët e disa veprimtarive politike publike do të marrin akte për shkeljen administrative të masave antepidemike të vendosura në vend kundër Covid-19, informojnë nga Ministria e Shëndetësisë.

Sanksione duhet të paguajnë organizatorët e Kongresit të 50-të të Partisë Socialiste Bullgare, të mbledhjes themeluese të partisë së re “Republikanë për Bullgarinë” të ish të dytit në GERB Cvetan Cvetanov si dhe organizatorët e vizitës së kryeministrit Bojko Borisov në kishën “Shenjtor Kirill dhe Metodij” në qytetin Lloveç.

Nga Ministria e Shëndetësisë kujtojnë se gjobat për personat juridikë janë nga 500 deri në 2000 leva.


Още от MË E RËNDËSISHMJA PËR KORONAVIRUSIN