Nuk pritet mbyllje e të gjitha shkollave për shkak të koronavirusit

“Në asnjë mënyrë nuk mund të flasim për vatra të koronavirusit në shkollë. Nu do t’u përgjigjem spekulimeve se kur dhe nëse do të kalojmë tek forma e arsimit në distancë.” Këtë e deklaroi në studion e Televizion it Kombëtar Bullgar kryeinspektori shtetëror i shëndetësisë doc. Angell Kunçev.

Në klasat ku ka mbajtës të konstatuar të koronavirusit do të kalohet tek mësimdhënia në distancë për 14 ditë. Do të mbyllen edhe shkolla të veçanta, në qoftë se atje janë prekur disa klasa.

“Sivjet nuk do të ketë pushime për shkak të gripi, do të kalohet në mësimdhënie në mjedis elektronik”, tha gjithashtu doc. Kunçevi.
Още от MË E RËNDËSISHMJA PËR KORONAVIRUSIN