Dy kopshte fëmijësh në Sofje do të punojnë për fëmijët e mjekëve që luftojnë në vijën e parë kundër Covid-19

Pasi sot u shpall se për shkak të masave kundërepidemike kopshtet e fëmijëve do të mbyllen përkohshëm Kryetarja e Bashkisë së Sofjes Jordanka Fandëkova mori vendim për hapjen e dy kopshteve të posaçme për fëmijët e personelit mjekësor që lufton në vijën e parë kundër Covid-19. Dy kopshtet e fëmijëve ndodhen afër spitaleve kryesore në kryeqytet.

“Jemi të detyruar t’u japim siguri mjekëve, infermiereve dhe sanitarëve, të cilët aktualisht mjekojnë 2142 pacientë. Kjo është gjëja më e vogël që mund të bëjmë për ta”, shkroi Jordanka Fandëkova në profilin e saj në Facebook.