Sonte hyjnë në fuqi masa suplementare kundërepidemike

Më 27 nëntor nga ora 23.00, orë bullgare, hyjnë në fuqi masa të reja kundërepidemike të shpallura nga Ministri i Shëndetësisë Kostadin Angellov. Ato do të jenë në fuqi deri më 21 dhjetor 2020.

Arsimi do të jetë vetëm online, mbyllen kopshtet dhe çerdhet e fëmijëve, qendrat e mëdha tregtare, palestrat etj. Më shumë hollësi për masat e reja mund të lexoni KËTU.


Още от Të dhëna aktuale