Autoritetet dhe restoratorët - pa konsensus për hapjen e restoranteve

Restorantet dhe lokalet për të rifilluar funksionimin në shkurt me kapacitet të kufizuar dhe orë pune, këtë e diskutuan përfaqësuesit e industrisë dhe pushtetarët. Asnjë pajtim nuk u arrit për datën e hapjes së objekteve.

“Nëse vendimi i shtabit dhe qeverisë, i cili pritet të enjten, nuk korrespondon me kërkesat tona, ne do të kalojmë në një grevë efektive!”, shpallën nga Asociacioni Bullgar i Restoranteve dhe Shoqata e Restoranteve në Bullgari. Ata insistojnë për hapjen e restoranteve dhe klubeve të kafesë nga 1 shkurti 2021, në kushtet që ishin në fuqi para mbylljes së tyre, ndërsa nga 1 marsi të hapen klubet e natës pa kufizime në orarin e punës.


Още от Të dhëna aktuale