200 ditë protesta antiqeveritare

Kundërshtarët e kabinetit “Borisov” u mblodhën para Këshillit të Ministrave për të shënuar ditën 200 të protestave. Demonstrata u organizua nga nisma “Sistemi na vret” e nënave të fëmijëve me aftësi të kufizuara. Njerëz të rinj po vijnë vazhdimisht për të marrë pjesë në protestën gjashtorëshe. Sipas protestuesve 200 përmbahet nga dy dhe dy zero –  vlerësimi të cilin njerëzit i japin qeverisë.