Bullgaria në fotografi

Skulptura dhe vizatime nga Georgi Donov. Deri më 29 shtator në Sofje galeria e Lidhjes së Artistëve Bullgarë, rruga “Shipka” Nr. 6.I lindur në Sofje në vitin 1961, Georgi Donov është një nga skulptorët origjinalë bullgarë, i cili e arrin efektin e instalimit edhe në objektet e vogla.Georgi Donov është autori i portretit skulpturor të John Atanasov, dhuruar nga Presidenti i Republikës së Bullgarisë Rumen Radev Universitetit të Qipros në vitin 2017.Foto: Ani Petrova

Още от БНР уеб