Nxënësit me certifikatë të gjelbër u kthyen në klasë

Mbi 3200 nxënës nga klasa e 5-të deri në klasën e 12-tënë Sofje u kthyen sot në shkollë . Shumica e tyre mësojnë në shkolla private, bëri të ditur Ministria e Arsimit. E vetmja shkollë bashkiake në kryeqytet, shkolla e mesme e 164-të, ku mësohet gjuha spanjolle, “Miguel de Cervantes”, arriti të mbledhë 176 nxënës me certifikatë jeshile në klasat VIII, IX dhe X. Dhjetë nga 28 klasat atje tashmë po kryejnë trajnime ballë për ballë. Kostoja e testeve të antigjenit paguhen nga prindërit.


Подкасти от БНР