Оттука започва 20 януари

Какво е да започнеш бизнес насред кризата? – отговор на този въпрос ще чуете в предаването „Оттука започва денят“ в утрото на 20 януари. Мариян Маринов е готвач, връща се в родното Търговище, след като работата в зимния курорт, където е бил, намалява драстично заради малкото туристи и отваря заведение за индийска и тайландска кухня. За риска, който поема и какво показват сметките в края на месеца, ще чуем от него. Ще направим анализ на това по-успешно ли се регулира вече трафикът на кръстовището до Томбул джамия в Шумен, след като там светофарът беше програмиран да работи според натоварването на движението. И още веднъж ще напомним, че има правила, по които трябва да изхвърляме отпадъците от домакинството си, за да не се палят контейнери от незагасена жар и казаните да не преливат от боклуци. В „Оттука започва денят“ в четвъртък сутрин веднага след новините в седем с Петромил Кулев и Людмила Борисова.