Предавания

В ранното утро на прошки с "Шейкър"

Едно обръщане назад ни предстои в хладнотро неделно утро. Едно завръщане към традициите, а с това и вглеждане по-дълбоко в същността ни. Дали така приемаме празниците и онези важни дни от народния ни календар? Дали се вслушваме в гласа на времето и..

обновено на 09.03.19 в 16:41

"Звукът на киното" идва с "Мръсни танци" и "Криминале"

В "Звукът на киното" тази събота ще слушаме саундтрака на "Мръсни танци" (2017).  Филмът е музикален римейк на класическата лента със същото заглавие от 1987 год.  30 години след премиерата на оригинала се появи и първият епизод на мини сериал на ABC...

обновено на 08.03.19 в 17:00

"Ден след ден" на 8 март

Очаквано, депутатите приеха на първо четене промените в Закона за вероизповеданията, с които се опрощават дълговете на 6-те официално признати религиозни представителства в страната. Сумата надхвърля 8,2 млн. лв., от които близо 8 млн. лв. дължи..

публикувано на 08.03.19 в 13:59

Осем вдъхновяващи жени за 8-ми март във „Вход свободен”

Честит празник, уважаеми дами! Бъдете здрави и нека в живота Ви винаги присъстват хармонията и багрите на пролетта! И днес в минутките до 14:00 ще бъдем по-добрата Ви компания, надяваме се и по-ведра, и по-зареждаща. Като начало и „В аванс”..

публикувано на 07.03.19 в 22:38

"Точно днес" ще е слънчево и свежо за идеи и имена

На 8 март цветно и извън празника по датата правим утрото по-информирано. Ще говорят творците  Мисирков и Чучулигов.  След намигването  представяме   "Пловдив за вкъщи"  - проект за нов дизайн на сувенири, свързани с Пловдив, от съвременни български..

публикувано на 07.03.19 в 15:30

Отчети, планове и стратегии "Ден след ден"

Как семейство от Пазарджик направи три опита да си купи електронна винетка, плати 291 лева за нея, но все още не я е получило? Кой е отговорен за неправомерно взетите им пари? Има ли хора в Националното тол управление или то е само безлична електронна..

публикувано на 07.03.19 в 14:53

Вътрешното дете и благотворителна изложба във „Вход свободен“

Говорим за вътрешното дете. Всеки си отглежда едно такова. Възраст 5-6 години. Оказва се, че този малък човек, определя емоционалните ни състояния.  Емоционално ще ви докосне и една изложба, която се открива днес от 17.30 часа, в Дома на културата..

публикувано на 06.03.19 в 19:46

Партньорства и дилеми „Точно днес“

Да бъдем винаги - с кого ?    И  никога - против кого ?  Как  партии и правителства   се вписват  в популярното политическо  изказване в контекста на  коалиции и изстребители, газови връзки, кодекси и юани ?  Разговор с политолога Първан Симеонов...

публикувано на 06.03.19 в 16:59

В сряда следобед с деловите теми до 17 часа в "Ден след ден"

В двата часа на  следобедната програма градски теми, изборни правила и промени, електорални нагласи и социология, театър и превенция срещу наркотиците.  Говорят кметът на Пловдив Иван Тотев и кметът на район „Западен“ Димитър Колев за..

публикувано на 06.03.19 в 14:16

Мечтаем смело, фантазираме без мяра във "Вход свободен"

Не противопоставяме, а съпоставяме мечти и фантазии, във „Вход свободен“! Изправяме реалност и измислица лице в лице, не за да оборваме образи, а за да търсим прилики! Да затвърдим думите, че „За да постигнем велики неща,  не трябва просто да..

обновено на 06.03.19 в 09:47