МР3 формат

Снимка

“МР3 формат” е едночасовата територия за най-добрата музика на Радио Пловдив. 

Музикалното предаване се излъчва всеки понеделник и четвъртък, за да чуете най-новите хитове на мега звездите и новините около тях. 

В предаването също така не пропускаме да ви представим гостувалите в Пловдив български изпълнители, а в рубриката ”Златните хитове” припомняме най-доброто от ретро музиката на България и света. 

Вашата музика в ”МР3 формат” - всеки понеделник и четвъртък от 10.00 часа.

Снимка

Водещи: Мария Стоева, Августина Петкова и Милко Петров


Операта в Пловдив през декември

С директора на Държавната опера – Пловдив Нина Найденова ви представихме в предаването “МР3 format” една малка част от богатата артистична програма за месец декември. В предпоследния ден на старата годината Операта ви кани на Новогодишен бал...

обновено на 11.12.14 в 14:30

Концерт в памет на Радка Тонефф в Пловдив

Концерт в памет на норвежката певица с български произход Радка Тонефф ще се състои на 9 декември 2014 г. от 20:30 в Bee Bop Café в Пловдив. Песни на Радка ще изпълни младата пловдивска джаз певица Веселина Пашалиева, а на пианото ще и акомпанира..

публикувано на 04.12.14 в 15:30

Американската блуграс група Tumbling Bones в Пловдив

Петък е идеален ден за разпускане в края на работната седмица и за това искаме да ви поканим на концерт. За първи път в Пловдив гостува американската блуграс група от град Портланд щата Мейн - Тъмблинг Боунс (Tumbling Bones). Техният концерт..

публикувано на 14.11.14 в 13:34

Вики Терзийска гостува в "МР3 формат"

Група  "Мастило"  промотира новия си проект "Ела, ела".  Продуцент и разпространител е  MastiloMusic .Музиката на парчето е дело на  Нина Илиева , а аранжиментът е направен от  Десислав Данчев - Десо .  Лентата към "Ела, ела" е заснета под режисурата..

публикувано на 14.10.14 в 14:54