Реклама

Тарифа за реклама в радиоефира на БНР.  

Тарифа за дигитална реклама БНР.

ТАРИФА ЗА ЗВУКОЗАПИС 


ДОСТИГАМЕ ДО СЛУШАТЕЛИТЕ СИ ОСВЕН ПРЕЗ ИНТЕРНЕТ И С МНОЖЕСТВО ЕФИРНИ ЧЕСТОТИ: 

FM 94.0 MHz за Пловдив и Пазарджик 
FM 103.1 MHz за Смолян и Пампорово 
FM 100.6 MHz за Доспат 
FM 100.1 MHz за Велинград 
FM 88.3 MHz за Панагюрище


Снимка

“РАДИО ПЛОВДИВ” Е ПЪРВОТО РАДИО , КОЕТО СЛУШАХТЕ ONLINE ПО ИНТЕРНЕТ. ЗАТОВА И ДНЕС ПРЕДЛАГАМЕ НА СЛУШАТЕЛИТЕ СИ В БЪЛГАРИЯ И  ПО СВЕТА ЛЕСЕН И КАЧЕСТВЕН ДОСТЪП ДО УНИКАЛНАТА НИ ПРОГРАМА НА АДРЕС: https://bnr.bg/plovdiv

РАДИО  ПЛОВДИВ е информационният лидер на Южна България. Достоверността и безпристрастният журналистически поглед върху събитията са основна причина за слушателския интерес, който поддържа високия рейтинг на нашите предавания и на Радиото като цяло.

Една от основните причини за отличното приемане на Радио Пловдив от слушатели и рекламодатели се дължи на балансираната програма на радиото, в която музикалното и журналистическо присъствие са в тясно взаимодействие.

В Радио Пловдив се намира едно от най-модерните звукозаписни студиа в Южна България. Свои записи тук са реализирали Валя Балканска, Милчо Левиев, Георги Чилингиров, Пловдивската филхармония и още много значими певци, инструменталисти и състави.

Благодарение на техническите възможности на БНР – Радио Пловдив програмата ни, освен на територията на град Пловдив, достига до градски центрове като Асеновград, Смолян, Хасково, Димитровград,  Карлово, Сопот, Пазарджик, Пещера, Велинград и др. С предавателите си на УКВ Радио Пловдив покрива територия с население над два милиона души. Със същия мащаб е и ефектът от рекламните кампании, осъществявани чрез нашия ефир.

Екип "Маркетинг и Реклама":
Радио Пловдив
тел. 032 60 58 80
тел: 0884 31 62 22

Главен инженер:
Румен Иванов
тел. 0884 301 451