Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Огнено шоу в първата вечер на PolineROOOCK fest 2013

Грандиозно огнено шоу беляза първата вечер на есенния PolineROOOCK fest 2013 на пловдивския Летен театър. То бе част от великолепния трибют на RAMMSTEIN, който изпълниха Elinor.

Спиращи дъха жонглирания на момчета и момичета с огнени пойове по сцената, девойки с факли сред публиката докараха публиката до екстаз. Специално за това шоу на Летния театър бе дошла млада двойка от Англия.

Не по-малко яки бяха и ТОРНАДО, които свириха най-доброто от Whitesnake. Окончателното разбиване на публиката донесоха Денис и ПРИЯТЕЛИ с гост Звезди. Те представиха "трибют" от златните времена на АХАТ, както и класика от AC/DC, Judas Priest, Deep Purple.

По традиция при откриването на феста организаторът Владислав Ботев поля сцената с чаша бира за късмет. Това явно проработи, защото нощният дъжд над Пловдив подмина Летния театър, където само малко прекапа. Тази вечер PolineROOOCK fest 2013 предлага нова порция здрав саунд и изненади за публиката.
Още от категорията

Гневни брестовичани блокираха околовръстното на Пловдив

Жители на Брестовица блокираха Околовръстния път на Пловдив в района на Пещерския надлез. Така те изразяват недоволството си от нерешения проблем с качеството на питейната вода в селото, в която има манган, мътна е и негодна за пиене. „Повече няма да се отлага проблемът и да се правят компромиси с питейната вода на Брестовица. Това, което се изискваше..

публикувано на 24.04.24 в 17:09

Почистиха незаконно сметище край Йоаким Груево

85 тона отпадъци са почистени от нерегламентирано сметище при с. Йоаким Груево. Силно замърсеният терен е край река Въча, а струпаните там отпадъци са извозени до депото в Цалапица, съобщават от РИОСВ – Пловдив. Незаконното сметище е почистено след предписание от екоинспекцията до кмета на община Стамболийски. При планов обход в землището на..

публикувано на 24.04.24 в 14:32

Лидерите на ПП ще се срещнат с хората в Пазарджик

„Промяната последните 10 месеца - какво успяхме и къде сбъркахме? Какво ни очаква?" е темата на дискусията с Кирил Петков, Асен Василев, Николай Денков и Андрей Цеков. Бившият регионален министър ще представи  инвестициите в пътната инфраструктура и общински проекти за 10-те месеца на кабинета „Денков“, със специален фокус за района на..

публикувано на 24.04.24 в 13:58

Пеещите фонтани отново радват пловдивчани

Пеещите фонтани в Цар-Симеоновата градина отново радват пловдивчани и гостите на града. Топлото време тази пролет позволи по-ранното пускане на емблематичните фонтани в работен режим. Музикално-светлинното шоу започва всяка вечер в 21:30 часа от вторник до неделя включително, като единственият почивен ден е понеделник. Поетапно се пускат и..

публикувано на 24.04.24 в 13:54

Министърът на МВР отхвърли обвиненията за провокация срещу Димитър Стоянов

МВР свиква Национално съвещание, след празниците, във връзка спредстоящите избори и противодействие на търговията с гласове, това съобщи в Пазарджик министърът на вътрешните работи Калин Стоянов.  Интерактивна карта ще следи в кои райони се купуват гласове, каза Калин Стоянов:  "Става въпрос за система, която онлайн дава информация за това къде какви..

публикувано на 24.04.24 в 13:06