Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ботев без Нико Варела и още четирима срещу Созопол

Снимка: botevplovdiv.bg

Крилото на Ботев Нико Варела ще пропусне осминафиналния мач от турнира за Купата на България срещу Созопол. Причината за това е травма в аддуктора, която ще попречи на уругваецът да бъде на линия за гостуването край морето.

За турнирния сблъсък с втородивизионния тим треньорът на "жълто-черните" Ермин Шиляк няма да може да разчита още на Александър Колев, Божидар Васев, Орлин Старокин и Лъчезар Балтанов.

Днес преди обед "канарчетата" направиха последната си тренировка преди двубоя, след която бе определен и разширеният състав за мача със Созопол. Следобед отборът на Ботев пътува за морския курорт, където ще бъде на режим преди срещата. Мачът Созопол - Ботев е утре от 15:00 часа.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Любослав Пенев

Любо Пенев: Аз и екипът ми оставаме в Локо

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Любослав Пенев и неговият щаб  ще продължат да изпълняват професионалните си задължения, въпреки турбуленциите в клуба от последните дни и неясното бъдеще. Това стана ясно от официално изявление на специалиста до БТА. Членовете на Борда на директорите на "черно-белите" и спортният директор Илко Пиргов подадоха..

публикувано на 27.09.24 в 16:55

Министър Глушков откри новия спортен комплекс в Чепеларе

Министърът на младежта и спорта Георги Глушков и кметът на Чепеларе Боран Хаджиев откриха обновен спортен комплекс в града. Реконструкцията на оборудването е финансирана от Министерството на младежта и спорта с 624 124 лв. с ДДС. „Този ​​нов комплекс е плод на съвместните усилия на ММС и общината, за да могат децата и младите хора на..

публикувано на 27.09.24 в 15:53

Пловдив отбеляза Европейския ден на спорта в училище

Община Пловдив за поредна година отбелязва Европейския ден на спорта в училище. Тазгодишното издание на инициативата беше открито от зам.-кмета по спорт и младежки дейности Николай Бухалов в две общински училища - ОУ „Райна Княгиня“ и СУ „Св. Константин-Кирил Философ“. „Спортът е нещо, което трябва да практикувате не само днес, но всеки ден,..

публикувано на 27.09.24 в 15:27

K3 ULTRA стартира тази събота за шести път

K3 ULTRA – GOLD BORDER RACE е първият ултрамаратон, чиито маршрути обхващат пограничната част на Родопите в България. Събитието се провежда в края на месец септември – най-пъстрият и живописен месец на есента. Тази година стартът ще бъде даден на 28 септември. Финалът на К3 ULTRA – GOLD BORDER RACE е в най-южния и магнетичен град на страната –..

публикувано на 27.09.24 в 14:18
Тимът на България в Пловдив

Отложиха жребия за Купа "Дейвис" за октомври

Жребият за Купа „Дейвис" ще се тегли в началото на месец октомври. Тегленето трябваше да се проведе вчера, но поради технически причини бе отложено за началото на следващия месец. България се наложи над Салвадор с 3:2 победи в Пловдив и ще играе за изкачване в Световна група I. След този успех отборът ни е №43 в обновената ранглиста за Купа "Дейвис"...

публикувано на 26.09.24 в 15:12