Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Във "Вход свободен" откриваме Америка с Таня Дишева

| обновено на 22.07.19 в 11:32

Днес в предаването ще ви срещнем с една американска начална учителка с 25 години стаж, която е наша сънародничка. Таня Дишева ще ни разкаже за полезните и положителни методи в американското  образование, удачните педагогически модели в училище и живота на най-голямата българска диаспора зад граница- чикагската. 
В рубриката "Невероятно, но факт!" ще ви разкрием истинското значение на крилатата фраза "Красотата иска жертви!". 
Кой измисли смехът зад кадър? И още, и още!
Започваме веднага след новините в 12 !

Още от категорията

"Точно днес" - експертите до нас!

По темите с напрежение говорим със събеседниците в сряда:  Коронавирусът по света и у нас, или как здравните власти реагират на заразата, която в мащабите има сериозни последици за Китай и Италия.  Разговор с доц. д-р Андрей Петров , началник на Инфекциозна клиника на УМБАЛ "Свети Георги"-Пловдив. Туристическите агенции в очакване на новите измерения..

публикувано на 25.02.20 в 16:56

"Ден след ден" по осевата линия на проблемите

В 25 ден на февруари, ще вървим по осевата линия на проблемите от делника в  "Ден след ден" на Радио Пловдив. Ето така: Как село Дълбок извор реши да покаже по телевизията дългогодишен проблем с главния път, за да получи разрешение – очаквайте кмета Костадин Кортнев в едно откровено интервю пред слушателите ни. Защо и докога в Асеновград..

публикувано на 25.02.20 в 14:18

Традиции и настояще във „Вход свободен“

С Албена Паралингова, човек с над 18 години опит в сферата на мотивацията на хора, говорим за парадигмата на времето, в което живеем и смисъла на това да се дистанцираме от нещата, от време на време. Очаквайте, краткия и коментар, в рубриката „Брейнсторминг“. Човекът с най-мощния глас, певицата Смиляна Захариева, също е наш гост. Тя е..

обновено на 25.02.20 в 10:12

„Точно днес“ – рискове, стратегии и дупки

Пловдивското утро на 25 февруари посрещаме с актуалните теми за деня: Коронавирус и рисковете пред България. Разговор с професор Тодор Кантарджиев , директор на Националния център по заразни и паразитни болести. „За“ и „против“ машинното гласуване. Възможен ли е компромис – разговор с Калин Славов , изпълнителен директор на..

публикувано на 24.02.20 в 17:03

"Ден след ден" за цената на пътя

Полицейска проверка в Басейнова дирекция Източнобеломорски район днес преди обед  приключи с ареста на директорката Цветелина Кънева. Шефът на областната дирекция на МВР Йордан Рогачев опроверга съмненията, че акцията е свързана със случаите на замърсявания на реки в района. Припомням, че по последния случай в ареста са двама от ръководството на..

публикувано на 24.02.20 в 14:00