Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Катастрофа затвори временно пътя за "Маказа"

Два леки автомобила са се сблъскали челно в неделя сутрин около 6.30 часа в района на село Първица по главния път за „Маказа”.

Пострадали са мъж и жена. Те са били транспортирани до болницата в Кърджали.

На място незабавно са изпратени патрулни полицейски автомобили от РУ-Кирково идвижението временно се пренасочва през село Първица. Районът на произшествието бе отцепен.
Пътят бе отворен малко след 11 часа.

Още от категорията

Близо 30 % позитивни тестове за коронавирус, 209 случая в Пловдив

Рекордните 2 243 случая на коронавирус са регистрирани за денонощието при направени 7 659 писиар теста, показват данните в Единния информационен портал. Положителните резултатит за Ковид-19 са близо  30 на сто от направените тестове. Активните случаи на коронавирус надвишиха 20 000 за пръв път от началото на пандемията. В болница са..

обновено на 27.10.20 в 11:33
Снимката е с илюстративна цел

Полицаи и пожарникари излизат на протест в Пловдив

Полицаи и пожарникари излизат довечера на протест пред сградата на Областната дирекция на МВР в Пловдив.  Синдикатите на служителите от вътрешното министерство  заявяват, че се чувстват обидени и унизени от факта, че заплатите им не бяха увеличени от 1-ви август с 30 на сто, както на други 34 държавни структури. Синдикалната федерация на..

обновено на 27.10.20 в 11:33

Смолянският кмет Николай Мелемов е под карантина

Кметът на Смолян Николай Мелемов е под карантина, като контактен на кмета на родопското село Широка лъка Васил Седянков.  22 са новите позитивни случаи на Ковид-19 в областта през изминалото денонощие. Сред заразените са 14 мъже и осем жени на възраст от 24 до 84 години. От Община Смолян са 13, в Мадан са 3, Рудозем двама и по един от Неделино,..

публикувано на 27.10.20 в 11:24

Ремонт затваря част от ул. "Съединение" в Тракия

Част от ул. "Съединение" в район "Тракия" се затваря от 9.30 до 17 часа заради ВиК ремонт.   Ограничението е в отсечката от бул. "Шипка" до ул. "Бранислав Велешки".  Ще се извършва подмяна на питеен водопровод на ул. „Братан“ и изграждане на връзки с водоснабдителната мрежа по ул. "Съединение". Тези дейности променят и маршрута на 12..

публикувано на 27.10.20 в 09:40

Хиляди туристи посетиха пещерата "Добростански бисер"

Пещера "Добростански бисер", разположена край Асеновград, затвори врати. Обектът отчита успешен сезон, въпреки въведените ограничения и намалелия туристопоток. Тази година отварянето пещерата закъсня с около месец.  Сезонът протече без инциденти, а посещенията се извършваха при строго спазване на всички противоепидемични мерки.  Независимо..

публикувано на 27.10.20 в 07:16