Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

С Никола Цветков и листа за съветници Воля влиза в изборите


Партия ВОЛЯ издига за кмет на Пловдив инж. Никола Цветков. Специалистът в областта на топлотехниката и ексзаместник-председател на Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране в България, е издигнат от гражданската квота и досега не е бил ангажиран с нито една политическа партия. 

На пресконференция той подчерта, че приоритет  в работата на екипа му ще бъдат „слабите места“ в упправлението на града, сред които чистотата на въздуха, инфраструктурата, образованието, здравеопазването, енергийната ефективност, но за разлика от останалите партии, акцент за постигането на целите ще бъде експертният подход.  Разчитаме на тези, които искат да знаят и могат да мислят и сме представители на партия, която може да участва в изборите ефективно, подчерта инж. Цветков.

ВОЛЯ – Пловдив ще води позитивна предизборна кампания с поглед  напред, вместо да дълбае в миналото, като разчита за гражданите, които милеят за своя град. По думите на експерта по вътрешна сигурност и водач на листата общински съветници Стефан Аксиев, партия ВОЛЯ  ще се бори с раздутата администрация и ще работи за създаването на средна класа в страната с достойно заплащане на всеки за извършената от него работа. На предстоящите избори партията няма да участва с пълна листа, но включените в нея, са хора с доказани експертни качества, подчерта Аксиев.

Заедно с номинацията на инж. Никола Цветков за кмет на Пловдив, на пресконференцията бяха представени и кандидатите за районни кметове. Сред тях са преподавателят в Аграрния университет гл. ас. д-р  Христо Джугалов, дерматологът и бивш управител на ДКЦ „Изток“ д-р Данислав Гаров, националният състезател по карате Георги Шопов, адв. Станимир Илинков. 


Галерия

Още от категорията

РЗИ–Пловдив осигурява ваксинирането в Южна България

На заседание на Министерски съвет днес е приет  Националният план за ваксиниране срещу Covid-19 . Това съобщи на брифинг здравният министър Костадин Ангелов. Планът е разработен от специалисти от Министерство на здравеопазването, РЗИ, БЛС, Фармацевтичния съюз. Използвани са указанията на Световната здравна организация, планове на страни от..

обновено на 04.12.20 в 12:59
Дневен център за подкрепа на лица с увреждания в Пловдив

В Пловдив отвори врати Дневен център за хора с увреждания

В бившия Дом за деца, лишени от родителски грижи “Олга Скобелева“ в Пловдив, днес официално отвори врати  Дневен център за подкрепа на хора с увреждания, в това число – с множествено такива. Той се намира на първия етаж на бившия социален дом и в него освен дневни и почасови грижи, се предлага и иновативната за страната ни услуга - заместваща..

публикувано на 04.12.20 в 12:52

Проверяват търговците на риба в Пазарджик

В Пазарджик се извършват масирани проверки по магазините и складовете за продажба на риба. В екипите са включени и служители на полицията , които следят за струпването на хора, каза директорът на областната дирекция по безопасност на храните д-р Петко Митев: "Особено внимание ще се обърне и на това дали тези обекти са регистрирани и дали рибата,..

публикувано на 04.12.20 в 11:20

Запалват светлините на елхата в парк "Каменица"

Тази вечер в парк „Каменица“ ще бъдат запалени светлините на коледната елха в пловдивския район „Източен“.  Всички присъстващи трябва да спазват противоепидемичните мерки - дистанция и носене на предпазни маски.   Тази година елхата е по-голяма от миналогодишната и мястото е избрано така, че да се вижда и от жителите на района, и от преминаващите..

обновено на 04.12.20 в 09:57

"Бизнесът за Пловдив" подкрепя общината за заем от 88 милиона лева

"Бизнесът за Пловдив“ обяви, че подкрепя намерението на общината за заем от 88 милиона лева за нова пътна инфраструктура.От сдружението отчитат необходимостта от нови пътни съоръжения за града. В същото време настояват за широк обществен дебат по темата, както и за строг контрол върху изразходването на средствата и строителните работи...

публикувано на 04.12.20 в 09:46