Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Световен ден на добротата във "Вход свободен"

| обновено на 13.11.19 в 09:47

На днешния 13-ти ноември честваме Световния ден на добротата. От къде произлиза този ден и защо? Отговорите, в днешното предаване. 

Днес ще ви представим и две събития, които ще поставят своя старт в съботния ден. 

С Никола Венков ще говорим за изложбата „Красотата, която споделяме“, а в разговор с Десислава Самуилова ще научите повече за работилничка „Нарисувай Пловдив – Капана.“

Започваме след новините в 12. 





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Нова книга и пълна луна във „Вход свободен“

Днешният 23-и април е световен ден на книгата и авторското право. Разбира се, ще си говорим за книги в предаването. На 24-и април, от 18:00 часа в Конферентна зала, на НБ „Иван Вазов“ е представянето на книгата „Добруджанският феникс“, на Стефка Станчева. Тя гостува в Пловдив по покана на клуб „Аптека за душата“. Интервюто с нея е след 14..

публикувано на 23.04.24 в 09:30
Утрото на Дановия хълм

"Точно днес" за близките и по-далечни дни

Във вторник утро говорим за актуалните теми, за политика и ангажираност към проблемите на обществото.  "Точно днес" коментираме с политолога д-р  Светлин Тачев  от "Галъп интернешънъл болкан", за  последните назначения в служебния кабинет, за юнските избори 2 в 1 и партийните послания, както и дали може да очакваме редовен кабинет след 9 юни. За..

публикувано на 22.04.24 в 15:10

Преди вота, след бала и след белите "Ден след ден"

Размисли след бала, пренареждане за вота две в едно, хронограма за изборите, строителен куриоз в училище „Елин Пелин“ и продължаващия спор за металната ограда на Небет тепе – това са заглавията на разговорите в предаването „Ден след ден“ от 15 до 17 часа. Журналистът Любомир Минчев ще коментира защо след годишния бал на ГЕРБ в Пловдив..

публикувано на 22.04.24 в 14:44

"Вход свободен" - късен старт на работната седмица

В началото на седмицата понасяме поредния каприз на времето! И ако до преди месец моожехме да обвиним "женската прироода" за всички прищявки на климата, то в пооследната седмица нежната пооловина от човечеството е вън от всички подозрения!  В рубриката ни "Жена - истории за Вселени" днес ви срещаме с психолога Янка Василева. Един от професионалните..

публикувано на 22.04.24 в 09:30

С новата седмица "Точно днес" на 22 април

В утрото на понеделника теми и събеседници до 9.30 часа. Стартираме Европейската имунизационна седмица в разговор с проф. Ани Кеворкян, ръководител на катедра „Епидемиология и медицина на бедствените ситуации“ в МУ Пловдив преди семинара, който организира висшето училище и дискусията по важна тема - завръщат ли се позабравени инфекциозни болести като..

публикувано на 21.04.24 в 16:49