Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Отворено писмо - 2

| обновено на 24.02.20 в 17:46

Скъпи слушатели и читатели! Благодарим за подкрепата!

Продължаваме да настояваме за увеличаване на бюджета на Радио Пловдив и за премахване на финансовите дисбаланси в системата на БНР!

След проведени срещи с и.д. генералния директор и УС на БНР екипът на Радио Пловдив получи уверение, че поставените проблеми ще бъдат разгледани и ще се направи опит да бъдат решени.

На този етап гаранции за това няма!

Това е причината в ефира на Радио Пловдив да продължи да звучи „Let It Be!“ на всеки час, докато обещанията не станат факт.

С уважение към собствения си труд и към нашата аудитория Общото събрание на Радио Пловдив реши да поднови актуалните публикации на сайта, като във всяка от тях ще напомняме нашите искания.

Този знак на добра воля, не означава, че се отказваме от това, за което настояхме в Отвореното писмо и Декларацията!

Напротив!

Исканията ни са на масата на УС и на новия генерален директор, който ще бъде избран на 22 януари.

От техните действия зависи дали от символичен протестът ни ще стане ефективен!


Още от категорията

В събота стартират първите тестови лаборатории в Пловдив

Здравният министър Кирил Ананиев одобри със своя заповед референтни лаборатории в Пловдив, в които ще се правят изследвания за COVID-19, съобщи областният управител и председател на Областният кризисен щаб Дани Каназирева. Те ще обработват PCR тестове. От утре като референтна започва да работи лабораторията в УМБАЛ “Пълмед“.  В началото на..

обновено на 10.04.20 в 21:19

„Пловдив 2019“ с кризисен фонд за независимите творци

С обявяването на фонда фондация „Пловдив 2019“ и Община Пловдив инициират кампания сред представителите на креативните индустрии и на местния бизнес за набиране на допълнителни средства, с които този фонд да се захранва периодично и да се осигури подпомагането на по-голям брой артисти и творци в столицата на културата.  Активната проява на..

обновено на 10.04.20 в 19:55

131 под карантина в Асеновград, 19 опитаха да избягат

Общият брой карантинирани в община Асеновград е 131 души.  Новорегистрираните за седмицата са 126, а с отпаднала карантина са 155 жители.  Извършените проверки на лица за спазване на карантинните мерки наброяват общо 252, а на обектите - 94.  За седмица обаче са постъпили общо 8 сигнала от граждани за нарушение на ограничението от граждани,..

публикувано на 10.04.20 в 19:55

635 заразени в страната,няма в Пловдив и Пазарджик,1 в Смолян

635 са потвърдените случаи на Covid-19 у нас по данни на Националния оперативен щаб, оповестени от Министерството на здравеопазването. През днешния ден са доказани още 11 нови случая, като 7 от са в София, 1 в Смолян и 3 във Велико Търново. 231 са хоспитализираните пациенти с потвърдена коронавирусна инфекция.145 от тях са в лечебни заведения в..

публикувано на 10.04.20 в 18:23

В храмовете за Цветница и Великден само с лични предпазни средства

За предстоящите празници Цветница и Великден в храмовете ще се допускат хора с лични предпазни средства и при спазване на необходимата дистанция. Това съобщи  главният секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов на брифинг, като призова хората да бъдат диспициплинирани : "Църковните храмове ще бъдат третирани като всички други обществени места, които..

публикувано на 10.04.20 в 16:48

Свързани новини

Отворено писмо от екипа на Радио Пловдив

Скъпи наши слушатели и читатели, както сте забелязали, интернет страницата  на Радио Пловдив не обновява съдържанието си от 19.12. 2019 година. Отлаганите дълго време финансови въпроси и натрупаните от това проблеми доведоха до вземането на тежкото за нас решение да спрем публикациите. През 2019- та радиото не получи допълнително финансиране за..

обновено на 16.01.20 в 14:20

Let It Be прозвуча по "Хоризонт" в подкрепа на Радио Пловдив

Колеги от БНР – София подкрепиха протеста на Радио Пловдив срещу недостатъчното финансиране на програмата и полученото в края на миналата година най- ниско в системата ДМС. В предаването „Преди всички“ бе прочетено второто отворено писмо на екипа на Радио Пловдив, в което се обяснява защо след един месец е възобновено публикуването на актуална..

обновено на 18.01.20 в 08:40