Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ПРЕДИ ИЗБОРА

АБВ заложи на актьор в Пловдив и на Стойно Чачов в Пазарджик

Снимка: Антония Попова, Радио Пловдив


Актьорът Веселин Плачков ще бъде водач на листата на АБВ в Пловдив. В 17-ти МИР листата ще се оглавява от инж. Найден Павлов, председател на Общински съвет в Хисар.

„Те са от младото поколение на България, което излъчва енергия, интелектуална мощ, подготовка и нещо, което липсва в останалите участници - почтеност и отговорност. Ние се обръщаме към гражданите за подкрепа, за да върнем нормалния начин на живот и работещата държава. Няма нормален начин на живот, когато няма комуникация, няма атмосфера на заедност и търсенето и намирането на доброто за обществото решение“, каза председателят на АБВ Румен Петков при представянето им.

Веселин Плачков каза, че неговите корени са от Пловдивска област.

„Познавам Пловдив. Знам каква мощ има този град. Пловдив е културна столица 365 дни в годината. Моята мисия в тази кампания, е да пропагандирам за повече отношение към културния живот в България, и специално в Пловдив. За внимание и отношение към всеки един артист и всяка една сфера в изкуството“, каза Веселин Плачков.

Водачът на листата на АБВ в Пловдивска област инж. Найден Павлов заяви, че е важно не само какво оставяме на децата си, но и личния пример.

„Нашето бъдеще зависи от действията ни днес. Нашето бъдеще зависи от действията ни днес, а не от това, което смятаме да направим утре“, каза инж. Павлов.

Бившият кмет на община Стрелча Стойно Чачов е водачът на кандидат депутатската листа АБВ в Пазарджик. Днес той бе представен от председателя на партията Румен Петков, в присъствието на доц. Атанас Мангъров.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Модерна инсталация на Римския стадион провокира пловдивчани

500 сребърни чували с неясно съдържание бяха струпани на Римския стадион. Гледката удиви минаващите покрай тях пловдивчани.  Инсталацията е на Севдалина Кочевска и е подготвяна за старта на Седмицата на съвременното изкуство, която се открива на 2-ри септември. Тя е част от Есенния салон на изкуството. "Инсталацията е вид надграждане на..

публикувано на 30.08.22 в 15:31

Пет мобилни секции за карантинираните в Пловдив

Пет подвижни секционни избирателни комисии за карантинирани и хора в изолация ще бъдат създадени в Пловдив. Това предлагат от Община Пловдив на базата на подадените до 10 ноември 63 заявления за гласуване от избиратели, съобщи в интервю за Радио Пловдив секретарят на Община Пловдив Ангелина Топчиева. Предложението вече е изпратено до 16-та..

публикувано на 11.11.21 в 13:48

Изборните бюлетини пристигнаха в Пазарджик

Бюлетините за изборите за президент и вицепрезидент и за народни представители на 14 ноември бяха доставени по обяд пред Областната администрация в Пазарджик. Общият им брой за двата избора в областта е 482 000. При засилена полицейска охрана те бяха транспортирани до Областна администрация Пазарджик и днес ще бъдат предадени по график на..

публикувано на 10.11.21 в 12:31

Хартиените бюлетини за вота в неделя пристигнаха в Пловдив

Със  засилена полицейска охрана в Областната администрация на Пловдив пристигнаха 1 205 000 хартиени бюлетини, предназначени за предстоящите избори за президент и вицепрезидент и за народни представители на 14 ноември. 617 000 бройки са предназначени за избирателните секции в 16 МИР Пловдив град, а 588 000 за МИР 17 Пловдив област...

публикувано на 08.11.21 в 13:58

ВАС отмени решението на ЦИК за броенето на разписките

Върховният административен съд отмени решението на Централната избирателна комисия в частта, в която е предвидено след броенето на контролните разписки данните да се вписват в протокол, неразделна част от протокола, отразяващ резултата от гласуването чрез машини, съобщиха от съда. Административно дело № 10928 от 2021 г. беше образувано по жалби на..

публикувано на 04.11.21 в 13:01