Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Сатиричен пърформанс „Краевски - Карастоянов“ в "Алтер его"

| обновено на 07.05.21 в 23:19


Истински сатиричен хепънинг ви очаква в „Алтер его“ тази събота! Водещият Петър Краевски и неговият гост Христо Карастоянов ще тестват границите на феномена „бърза литература“! Те, двамата,, или по-точно техните алтер ега, ще представят импровизиран хуморичстичен текст! Пред ушите на всички вас. Ето го творческият им метод: един през друг всеки добавя по нещо след последното изречение на другия и... каквото се получи.

Освен хумористичния пърформанс на „Краевски – Карастоянов“, ефирът ще ви усмихне с поредния седмичен обзор, с малко сатирична лирика и, разбира се, неизбежния смехо-маратон! А в рубриката „Гласове, които помним“ ще излъчим запис с актьора и комика Иван Балсамаджиев, напуснал ни през 2010 г.

На снимката: Петър Краевски и Христо Карастоянов на сладка раздумка в Пловдив.

„Алтер его” се излъчва премиерно в събота след новините в 15.00 ч.

Повторенията тази седмица са:

- в неделя от 6.00 ч. сутринта,

- и в понеделник след новините в 20.00 ч.

„Алтер его” - сатиричен пърформанс в действие!

Автор и водещ: Петър Краевски


Още от категорията

Антон Баев в "Добро утро, ден!"

Журналистът и писател Антон Баев гостува тази седмица в „Добро утро, ден!“. Той е главен редактор и собственик на сайта Plovdiv-online, а също и председател на Дружеството на пловдивските писатели. В началото на годината Антон Баев издаде първи български роман за карантината - „Спас Господов в страната на амазонките“. Казва, че всеки ден е..

обновено на 31.07.21 в 09:52

Монсеньор Румен Станев в "Добро утро, ден!"

Тази седмица наш гост в "Добро утро, ден!" е монсеньор Румен Станев . Важни за него са дните, които следват, защото на 17 януари 2021г., в неделя ще бъде ръкоположен за епископ в София.  Това става след избор на папа Франциск, след посещението му в България през 2019 година. Помощник епископът Румен Станев е роден в Житница, учил е..

обновено на 30.07.21 в 14:26

За приятелството във „Вход свободен“

Почти на финала на месец юли и в последния работен ден от седмицата,  в предаването „Вход свободен“ ще си говорим за малките неща – онези, които обаче заемат голямо място в сърцето. Приятелството определено е едно от тях! В Международния ден на приятелството ви каним да бъдете наши радио приятели, за да споделим заедно вълнуващи ефирни срещи...

публикувано на 30.07.21 в 01:07

"Точно днес" в края на юли-баланси и жега

Изпращаме месец на промени, след вторите избори за годината, но без регистриран напредък за ново правителство. Изцяло новата ситуация в Народното събрание роди подозрения, обвинения и невъзможност за преговори. Коментар на политическите пререкания между партиите от политолога доц. Иван Начев .  Ковид-19, Делта варианта, картината през август и..

обновено на 29.07.21 в 16:50

"Вход Свободен" – с вкус на лято

Много пъстро и забавно ви обещаваме да бъде времето до 14! Подчиняваме го на сезона, на неговите вкусове и цветове, без да се губим в несериозност и бягаме от ежедневните проблеми, напротив!  Срещаме ви с диригента Кръстин Настев, гост в рубриката ни "Вкусът на лятото", говорим си за динамиката на времето, и слушаме прекрасна музика.  Още изненади сме..

обновено на 29.07.21 в 10:17