Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

"Вход Свободен" – общуването във връзка и със самите нас

| обновено на 02.08.21 в 12:39

Понеделник в очакване на повече свобода и моменти за отмора! Прохладата е далеч от хоризонта, но оставаме с надежда!

В началото на работната седмица разглеждаме връзката между психичното здраве и начина ни на живот, в едно интересно изследване на проф.Роджър Уолш. Коментарът по темата е  на д-р Пламен Димитров – психолог и екзистенциален психотерапевт с 37-годишен международен стаж. До скоро председател на дружеството на психолозите.

В рубриката „Орисници“ очаквайте - как да потушаваме гръмотевиците в общуването с партньора.

Започваме след новините в 12.
Още от категорията

"Точно днес" на 24 септември

В петък сутрин изпращаме седмицата на септември с актуални теми: -   COVID зоните и каква е методиката пациентите, с леки или със средно тежки симптоми на коронавирус, да бъдат прегледани, изследвани и да получат безплатни лекарства. От седмица и за първи път, НЗОК заплаща лечението на пациентите с коронавирусна инфекция, които се..

обновено на 23.09.21 в 17:09
Есен

"Ден след ден" аварии, пробив, промени и култура

На 23 септември, след като посрещнахме астрономическата есен, в "Ден след ден" очаквайте: По познат начин ли ще започне поредния политически предизоборен сезон?   Ще търсим отговора на този и други въпроси от най-новата политическа формация -  бившият икономически министър в първия служебен кабинет Кирил Петков ще се включи наживо в предването ни..

публикувано на 23.09.21 в 14:38

Цветана Манева в "Добро утро, ден!"

„Любовта за мен е всичко . Създателят – това му е била висшата мисъл, и най-голямото изпитание, което ни е пуснал. Затова сме на земята, за да се обичаме. И когато ние не го правим, когато не ни се случва, тогава стават много ужасни неща. Това е най-големият ни урок. Още от малки трябва да учим децата да обичат“, това казва известната..

обновено на 23.09.21 в 14:28

"Вход Свободен" – време за всичко

Едно интригуващо пътуване до Афганистан, с надничане назад в историята на тази точка, в която са фокусирани погледите на света. Един опит за предвиждане бъдещето, отново там в Афганистан. Какво предстои? Срещаме ви с Георги Найденов - доктор по правни науки и химик по образование, но също журналист с дългогодишна практика. В края на тази седмица предстои..

обновено на 23.09.21 в 09:00

"Точно днес" тръгваме през новата есен

Есента дойде, проблемите останаха, а разговорите отново са за избори и за пари. Как се раждат новите партийни проекти, по кои от целите им си заслужава да се поспори, за какво "продължаваме промяната". Въпросите ще бъдат към политика и юрист  Петър Славов , Демократична България. Директорът на Регионалния археологически музей Пловдив доц. Костадин..

публикувано на 22.09.21 в 13:41