Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ремонтират парка на ул. "Цар Освободител" в Асеновград

Снимка: Община Асеновград

Започва ремонта на парка на ул. „Цар Освободител“  в Асеновград. 

Ремонтните дейности включват рехабилитацията на алеите,поставянето на нови бордюри и тротоари. 

Ще се и положи нова асфалтова настилка. Ще бъдат обособении места за отдих. 

Предвидено е и изграждане на поливна система.

По публикацията работи: Димитър Владимиров


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Жорж Трак е новият председател на Пловдивския граждански клуб

Скулпторът Георги Иванов-Жорж Трак е избран за председател на Пловдивския Граждански клуб. Той поема поста от Рашко Радомиров, който ще продължи да подпомага дейността на сдружението като член на Управителния съвет на организацията.  „Благодаря за гласуваното доверие и вярвам, че заедно ще продължим да надграждаме и обогатяваме дейността на клуба,..

публикувано на 25.04.24 в 14:02

Две паралелки са под карантина заради нови случаи на коклюш в Пловдив

Още четири деца в Пловдив са заразени с коклюш и така случаите от последните дни стават общо осем, съобщават от РЗИ-Пловдив. Инфекцията е потвърдена при три момчета и едно момиче . Най – тежко е състоянието на момиченце на година и четири месеца , което е настанено с пневмония в УМБАЛ „Пловдив“ (бившата Окръжна болница). Детето е родено в..

публикувано на 25.04.24 в 13:45

Част от ул. "Христо Г. Данов" става пешеходна, реши ОбС - Пловдив

Пловдивските общински съветници приеха улица "Христо Г. Данов", в частта й между ул."Бетовен" и бул."Руски", да стане пешеходна зона. За гласуваха 31 съветници, против - 9, въздържали се - 10.  По време на дебата от ПП-ДБ посочиха, че такава промяна не е работа на Общинския съвет, а на администрацията. Те декларираха също, че принципно подкрепят..

публикувано на 25.04.24 в 11:33

ВМЗ - Сопот с рекордни печалби за 2023 г.

"Вазовски машиностроителни заводи" (ВМЗ) в Сопот отчитат рекордните 828 млн. лв. нетни приходи от продажби за 2023 г., което е двойно повече спрямо предходната година. Това показват данните на дружеството, цитирани от БГНЕС.  От компанията отчитат нараснало търсене на специална продукция на пазара. Затова се предвижда повишаване на капацитета с нови..

публикувано на 25.04.24 в 10:50

Ученици "гледат процес" в Административния съд в Смолян

В рамките на информационната кампания „Ден на отворените врати“ Административният съд в Смолян днес ще отвори врати от 15:00 ч. за граждани, медии и институции. Целта на инициативата е популяризиране дейността на съда, повишаване правната култура на гражданите и във връзка с Образователната програма „Съдебната власт - информиран избор и гражданско..

публикувано на 25.04.24 в 10:44