Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

БНР - Радио Пловдив обявява конкурс за репортери

| обновено на 26.01.23 в 10:48
Снимка: Радио Пловдив, Михаил Косев

Радио Пловдив набира кандидати за участие в подбор за заемане на длъжността "репортер/редактор" в информационния си екип. Конкурсът ще се проведе на три етапа като първият е кандидатстване по документи до 12. 02. 2023г. включително.

Кандидатите трябва да имат добра говорна техника, висше образование или да са завършили семестриално. 

На e-mail: konkurs_radioplovdiv@abv.bg кандидатите трябва да изпратят мотивационно писмо, СV, както и авторски материали, ако са работили или сътрудничили на медия.

Одобрените ще бъдат поканени за прослушване и събеседване на посочения от тях e-mail.


БНР подкасти:

Още от категорията
От ляво надясно: Кремена Данева, Неда Велкова, Евелина Стоянова

Отличиха Радио Пловдив със "Сирак Скитник" за журналистика

Информационният екип - репортерите на Радио Пловдив тържествуваха с наградата на Българското националнло радио за журналистика - "Сирак Скитник". Заедно с нас високият приз споделя и  екипът на БНР за съвместното отразяване на опустошителните наводнения през миналия  септември и последиците от тях в Пловдивска област - кореспондентът на БНР..

обновено на 26.01.23 в 10:48

Репортерите на Радио Пловдив и Пламен Асенов с номинации за "Сирак Скитник"

На 25 януари Българското национално радио ще отбележи 88 години от своето създаване. На тази дата през 1935 година министър-председателят Пенчо Златев изпраща до цар Борис III за утвърждаване Наредбата-закон за радиото, която царят одобрява с указ на следващия ден. Така радиоразпръскването става държавна собственост и официално започва дейността на..

обновено на 25.01.23 в 18:52

Клавирен концерт "Музикален диалог" в Първо студио на Радио Пловдив

Камерен концерт „Музикални диалози“ ще се състои в Първо студио на Радио Пловдив на 26 януари, четвъртък, от 18 часа. Организатор на събитието е Генералното консулство на Република Турция в Пловдив.   Лейля Байрамогуларъ , флейта и Байрам Байрамогуларъ , обой са солисти на Държавен симфоничен оркестър в Анталия. Те ще свирят заедно с..

публикувано на 26.01.23 в 08:05

Щастлива Нова година от Радио Пловдив!

Топли и уютни празнични дни на всички наши слушатели, читатели и приятели! Светлина в душите, радост в сърцата, много щастливи мигове със семейството и приятелите и разбира се ... прекрасни подаръци! Честито Рождество Христово и Щастлива Нова година на всички! И продължавайте да ни слушате и четете, защото при нас фалшиви новини няма!

обновено на 01.01.23 в 01:09

Среща със Светозар Гледачев в Първо студио на Радио Пловдив

Икономическият анализатор Светозар Гледачев се среща с пловдивчани в Първо студио на Радио Пловдив. На нея той ще представи лекция на тема „Доходи, инфлация, бъдеща криза. Какво ни чака през 2023 година“.  По време на срещата ще бъдат представени прогнози за предстоящите промени във финаносв план.  Срещата започва в 17 часа...

обновено на 19.12.22 в 08:58