Турнето на "Intelligent Music Project" минава и през Пловдив

| обновено на 12.02.20 в 13:46

На 22 февруари Негово Рок Величество Саймън Филипс (Toto), чудовищният глас Рони Ромеро (Rainbow) и прогресивният вокал от Лондон Ричард Грисман (River Hounds) ще изпълнят хитовете на Intelligent Music Project. Те ще представят последния албум “Sorcery Inside”, както и “Life Motion”, който ще излезе на 20.02.2020 г. Към звездното трио ще се включат едни от най-добрите български музиканти: Стоян Янкулов – Стунджи, Бисер Иванов, Боби Косатката, Иво Стефанов, Ивайло Звездомиров, Славин Славчев, Лина Никол, Самуел Ефтимов. Концертът е в Драматичен тетатър-Пловдив. Създателят на Intelligent Music Project доктор Милен Врабевски, който е лекар, бизнесмен, филантроп, меценат, с множество родолюбиви каузи, даде специално интервю за Радио Пловдив. Той е  собственик и изпълнителен директор на най-голямата научноизследователска организация в Югоизточна Европа, а също и основател на Фондация „Българска памет“; инициатор и благодетел на една от най-мащабните частни инвестиции в образованието – „Път към университета“. Подпомага многодетни български семейства, а за своя кауза е възприел битката с демографската криза.

Меломаните в Пловдив ще чуят материал от третия ми албум „TOUCHING THE DIVINE“. Акцент ще бъде и албума “Sorcery Inside”. И разбира се – представяне на най-новата ни продукция “Life Motion”, което означава движението на живота напред, заяви в интервю за Радио Пловдив доктор Милен Врабевски. Той допълни, че последният албум ще бъде представен на фен среща в столицата на 20 февруари в Grand Hotel Sofia.

Турнето започва от Варна /на 21 февруари във Фестивален комплекс – зала I/, Пловдив /на 22 февруари в Драматичен театър/, София /на 23 февруари в Sofia Live Club. Следват Амстердам - на 27.02 и Кьолн - на 29 февруари.
Доктор Врабевски заяви, че световно известни изпълнители като Саймън Филипс и Рони Ромеро, се привличат с много добър продукт.

Те са музиканти от световна класа. Барабанист номер 1 в света е Саймън Филипс. В момента най-търсен рок вокалист е Рони Ромеро. Вътрешният подтик, който ни кара да правим музика е някакъв сигнал свише. И след като имам много идеи, най-добрия начин е да ги направиш на готини парчета с професионални музиканти, които да покажат, че има алтернатива на чалгизацията. И да покажем, че все още можем да подаваме правилните послания към децата си, обясни доктор Врабевски.

Сред приоритетите му са още борбата с демографската криза, реинтеграция на българската диаспора, кариерното развитие на младите хора в България и образователни практики, както и културно-историческото наследство и ползата от него.

Борбата с демографската криза е важна за цялата страна. Няма нищо по-важно от това в България да се раждат българчета. И те да стават качествени и образовани граждани, адекватни към предизвикателствата на 21 век. Няма по-важна кауза от това да носиш щастие на децата, заяви доктор Врабевски.

Цялото интервю с доктор Милен Врабевски можете да чуете в звуковия файл.