Шейкър


Снимка 

Утринен неделен магазин. "Шейкър" е  предаване, ориентирано към дамската аудитория с интересни моменти и за мъжете. 

Свежи идеи за свободното време, здраве /физическо и духовно/, любими занимания, спорт, уикенд интереси, рубрики за стил и красота, астрология. 

Акцент на предаването са две основни теми, със събеседници по тях. Накратко, както се казва в популярната латинска сентенция:„От яйцето и до ябълката“.

Предаването се излъчва всяка неделя от 7 до 10ч.

Водещ: Дора Башакова


Ранно Утро с "Шейкър"

Безсъние заради жегата, безсъние заради главоболие в следствие на жегата – с този проблем се сблъскват мнозина в тежките жеги на юли и август. В неделното утро ще се опитаме да помогнем за облекчаване на подобни състояния и да отговорим на много..

обновено на 17.08.19 в 16:18

Разходка в Странджа и либротерапия в „Шейкър“

Оставяме ежедневните задачи и забавяме темпото. Неделята е специален ден! Днес си говорим за либротерапия. Една интересна тема, в компанията на д-р Тодор Стоев. Гавраил Гавраилов ще ни заведе в Странджа. Ще си говорим и за Тур Странджа, който има..

обновено на 10.08.19 в 16:09

Ранно Утро с "Шейкър"

Първата неделя на август обикновено свързваме с перспективата за дълга ваканция или поне кратка  почивка, понякога обаче  август се оказва работен!  Каквото и да предстои,  се понася по-леко, когато навън е истински лято ! Всичко, от интересните..

обновено на 03.08.19 в 11:24

За гените, август и новата година по маянския календар в „Шейкър“

„Чувствата са като вълни. Не можем да ги спрем да прииждат, но можем да решим върху коя вълна да караме сърф“. Лятно ни е и забавно във вашата компания. Ето за какво ще стане дума, тази неделя сутрин. Ще коментираме темата за майчината..

обновено на 27.07.19 в 16:24

Сътворяваме Европа и фамилна терапия в „Шейкър“

Co-Creating Europe е международна мрежа, създадена от Аннет Кайзер от Швейцария. Тази година, Пловдив бе избран за домакин на работна среща, на активисти от цяла Европа, под мотото „Да създадем заедно една нова култура – да вплетем нашите дарове“.  На..

обновено на 13.07.19 в 16:09

За храната, лятото и писането в неделния „Шейкър“

С Петър Тачев си говорим за храна и пием специално кафе. Какво се случва, след като преглътнем? Петър Тачев е лайф стайл инструктор, изучава психология. Редовно изнася лекции за здравословен стил и начин на живот. Представител е на фондация „Грижа за..

обновено на 07.07.19 в 11:59

Концепцията У-Син и юлски астробюлетин в „Шейкър“

Ще си говорим за „Концепцията У-Син“ или „Концепцията на петте първоелемента“. Олимпия Чалъмова, разказва.Тя е мастер по традиционно Рейки, Каруна Рейки, Теате, Изис Сейким. На фокус ни е здравето.  От Стефи Недевска, очаквайте астробюлетина..

обновено на 29.06.19 в 16:12

За ханга и храносмилателната система в неделния „Шейкър“

„Колко е хубаво да не правиш нищо, а след това да си починеш“, казва испанска поговорка. Да, ама не, защото вече имаме среща със Саня Баракова, която свири на Ханг. През последните 11 години, Саня живее в чужбина. А, от есента на миналата..

публикувано на 21.06.19 в 13:11

Ранно Утро с "Шейкър"

В неделя сутрин , посрещаме  онази част от аудиторията ни, която обича да се наслаждава на тишината и спокойствието на града, и отнема от минутите си за сън в почивния ден, в името на прекрасното усещане за прохлада, малко преди жегата да завладее..

обновено на 16.06.19 в 10:44

Невена Митрополитска представя "Дарът" в "Пловдив чете"

Издателство „Жанет 45“ организира днес в Пловдив среща-разговор с Невена Митрополитска за нейния втори роман „ Дарът “.  Модератор ще бъде Олга Клисурова. Събитието е част от програмата на седемнадесето издание на фестивала " Пловдив чете "...

обновено на 16.06.19 в 07:17