Шейкър


Снимка 

Утринен неделен магазин. "Шейкър" е  предаване, ориентирано към дамската аудитория с интересни моменти и за мъжете. 

Свежи идеи за свободното време, здраве /физическо и духовно/, любими занимания, спорт, уикенд интереси, рубрики за стил и красота, астрология. 

Акцент на предаването са две основни теми, със събеседници по тях. Накратко, както се казва в популярната латинска сентенция:„От яйцето и до ябълката“.

Предаването се излъчва всяка неделя от 7 до 10ч.

Водещ: Дора Башакова


Говорим за април, психология и театър в неделния „Шейкър“

В последната неделя на март, ви срещаме с април. Очаквайте, астрологичната прогноза за месеца със Стефи Недевска. Ще си говорим и с актрисата, и режисьор Цвета Балийска. Тя е артистичен директор на плейбек театър "Тук и сега", председател на Сдружение..

публикувано на 30.03.19 в 19:42

Зареждащо утро с "Шейкър"

Този, който краде от съня, за да се наслади на тишината , на първите капки светлина, на прохождащия ден, със сигурност е онзи емоционален изследовател, който не може да пропусне и миг от случващото се! В  едно неделно утро  със сигурност  има два пъти..

публикувано на 23.03.19 в 17:57

Сприятеляване с времето и нумерологично определяне на човека в „Шейкър“

Времето е най-полезният съветник на човека, стига да не изгубиш представа за него. В никакъв случай!  Днес се сприятеляваме, с този полезен съветник. Валерия Йорданина е нашият човек по темата. Тя се занимава с коучинг и личностно развитие, от няколко..

обновено на 16.03.19 в 21:55

В ранното утро на прошки с "Шейкър"

Едно обръщане назад ни предстои в хладнотро неделно утро. Едно завръщане към традициите, а с това и вглеждане по-дълбоко в същността ни. Дали така приемаме празниците и онези важни дни от народния ни календар? Дали се вслушваме в гласа на времето и..

обновено на 09.03.19 в 16:41

"Пробуждане с хоро" и възраждане на българското

И на този трети март България ще се пробужда с хоро.  „Пробуждане с хоро“ е традиционна световна инициатива на „Сдружение Азбукари“ и „Българи за България“ за възраждане на българщината. Много градове и села от Пловдивска област също се включват...

публикувано на 03.03.19 в 10:20

Раздаваме награди, говорим за свободата и патриотизма в неделния "Шейкър"

„Свободата не е нещо, което може да бъде дадено на всекиго. Свободата е нещо, което хората взимат и стават толкова свободни, колкото искат да бъдат.“ Отбелязваме 141 години от Освобождението на България. Връщаме се назад във времето, за да си..

публикувано на 02.03.19 в 20:31

Закуска в леглото с "Шейкър"

В края на Февруари сме и мислите ни съвсем логично и нетърпеливо ни водят към пролетното настроение! Обещаваме  ви свежест и  добро настроение! Неделя е, каним ви на закуска в леглото! В неделното утро мислим здравословно - в "Мултивитамин" ще ви..

обновено на 23.02.19 в 17:03

Пътуване до Сицилия и грижа за тялото в неделния „Шейкър“

Опознаваме Сицилия, като специално духовно и енергийно място. Наш гид е д-р Румен Стоилов, изследовател и пътешественик. Търсим връзката с Балканите и древните ни предшественици. Ще се погрижим и за нашето физическо тяло, опознавайки го по-добре...

обновено на 16.02.19 в 22:01

Ранно утро с "Шейкър"

В разгара на зимата сме! Все пак с  надежда, защото  пролетта  предстои! Това е приятната разлика между есента и зимата . Колкото и да сме позитивни и обнадеждени обаче, времето на студ, вируси, дългите часове в затворените помещения  не само..

обновено на 08.02.19 в 16:55

За синергетиката и китайската нова година тази неделя в „Шейкър“

„Аз съм реалист - очаквам чудеса.“ Уейн Дайър Какво ни е приготвила Годината на Земното прасе, според китайския календар? Тенденциите интуитивно, вече, сме усетили, но е друго да си ги кажем. Коментираме темата с Цветозар Мръвков, фън..

обновено на 02.02.19 в 22:29