Шейкър


Снимка 

Утринен неделен магазин. "Шейкър" е  предаване, ориентирано към дамската аудитория с интересни моменти и за мъжете. 

Свежи идеи за свободното време, здраве /физическо и духовно/, любими занимания, спорт, уикенд интереси, рубрики за стил и красота, астрология. 

Акцент на предаването са две основни теми, със събеседници по тях. Накратко, както се казва в популярната латинска сентенция:„От яйцето и до ябълката“.

Предаването се излъчва всяка неделя от 7 до 10ч.

Водещ: Дора Башакова


Годината на Кучето - уроци, задачи, предизвикателства

Според китайския календар, на 4-ти февруари настъпва годината на Земното куче.  То ще е пазителят на тази 2018-та година и пръв управник на енергетиката на годината. И, както всеки знак в зодиака, то си има своите особености.  Как да го накараме..

публикувано на 02.02.18 в 18:27

Една българка от Мюнхен и една книга за България

Сибила Ташева е от София. Преди 18 години заминава за Германия и усилено се заема с изучаване на правото.  Към днешна дата е немски туроператор, пише книга за България и живее в Пловдив. Защо и как се случва тази трансформация в живота и? Как..

публикувано на 15.01.18 в 15:47

Енеаграма – типология на характера

Във всяка наша постъпка, проличавал характерът ни. Откакто свят светува и откакто човекът се е появил на него, ние се опитваме да го анализираме, определяме, изучаваме, класифицираме.  На базата на човешката психика и поведение, се развиват..

публикувано на 10.01.18 в 10:50

По пътя на сърцето

Всъщност, „Пътят на сърцето“ е новата книга на Мадлен Алгафари.  И разбира се, основна тема на разговора ни беше сърцето. Но, не пропуснахме да си кажем по нещо и за живота, за мъжкото и женското, и за чудесата. А, какъв е пътят на сърцето?..

публикувано на 28.11.17 в 16:40

Женското моджо

Според ведите, енергията на жените е основата на света. Тя е онази творческа сила, която е създадена да създава.  Когато една жена, прави всичко през мъжката енергия в себе си, тя започва да губи от своята женска сила. Има и други причини, жената..

публикувано на 11.10.17 в 15:20

Връзките в епохата на Водолея

С кого и с какво сме свързани? Всички сме свързани по между си и си взаимодействаме. Да си припомним „Ефекта на пеперудата”, наричан още „Теория на хаоса”.  Да поддържаш реда и премахваш хаоса е основният принцип на мъдростта, според..

публикувано на 10.07.17 в 15:22

ОИДА терапия

Чували ли сте за Вечната психология? Всъщност, психологията е с човека и в човека, от самата му поява на този свят. Тя му е помагала хилядолетия назад, намирайки своето изражение в древни знания, ритуали, теории, философии, практики.  Когато става..

публикувано на 21.06.17 в 11:27

Комуникацията мъж-жена

Като еволюирали същества, ние общуваме на много нива и по различни начини.  Комуникацията е един от начините да заявим себе си. В нашия случай, говорим за взаимодействието между мъжа и жената.  Често в този съвсем тесен кръг, може да се намеси..

публикувано на 06.06.17 в 11:14

Усещане за храна

Енергийната и емоционална стойност на храните Клишетата Био и Еко Тялото ни има естествени способности за самовъзстановяване и регулация. В това е вярвал Хипократ, а съвременните учени го доказват. Необходимо е да опознаем тялото си..

публикувано на 30.05.17 в 17:22

Даровете на земята и способността на човека да ги ползва

Земята е третата планета в Слънчевата система и наш общ дом. Ние ползваме всички ресурси на това огромно кълбо, което се върти в пространството около оста си. Съвременните геолози, определят възрастта на Земята на около 4.54 милиарда години...

публикувано на 02.05.17 в 13:27