Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Прогноза за времето

ВРЕМЕТО В БЪЛГАРИЯ НА 03.11.2009, вторник                    
 
През нощта облачността бързо ще се увеличи и утре ще бъде облачно. Към сутринта от югозапад ще започнат валежи от дъжд, които до вечерта и през нощта срещу сряда ще обхванат цялата страна. В северозападните райони и високите полета на Западна България дъждът ще се примесва със сняг. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток. Минималните температури ще са между минус 3 и 2°, по Черноморието до 6-7°. В София - около минус 1°. Максималните - между 3 и 8°, в югоизточните райони и по Черноморието до 10-12°. В София - около 5°.
  
 
Над Балканския полуостров ще бъде облачно и дъждовно, като на места в северозападните и планинските райони валежът ще е от дъжд и сняг. Температурите ще започнат да се нормализират.


ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО НА 04.11.2009 и 05.11.2009                
 
В сряда ще превалява на места в североизточната част от страната, в останалата част валежите ще спрат. Вятърът ще се обърне от северозапад - слаб, в източните райони - умерен. Минимални температури между минус 1 и 4°, максималните - без съществена промяна. В четвъртък облачността ще е разкъсана и в сутрешните часове в низините и котловините ще се образува мъгла. Температурите слабо ще се повишат.
  
  
 

По публикацията работиха: Анастасия Стойчева, Любка Кумчева
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна