Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Андоне избяга от "ЦСКА"

 

Старши треньорът на "ЦСКА" Йоан Андоне напуска тима и вероятно още утре ще приеме офертата на румънския "Рапид" Букурещ. От ръководството на "червените" все още не потвърждават за раздялата с румънеца, но според информации той вече е взел решението да си тръгне от Борисовата градина.

Андоне ще преговаря с "Рапид" Букурещ и вероятно още на мача за купата с "Берое" в сряда "ЦСКА" ще има нов треньор. Андоне обмисля раздяла с тима още след злополучния мач в Мездра преди две седмици, когато фенове на "червените" нахлуха на терена и прекратиха срещата.

Румънецът не оправда очакванията, като след 21-ия кръг "ЦСКА" изостава на 8 точки от лидера "Литекс" и има само илюзорни шансове за титлата.

Собственикът на "ЦСКА" Димитър Борисов се е срещнал вече с мениджъра Джовани Бекали, като двамата преговарят за бъдещето на старши треньора на "червените". Именно Бекали доведе Андоне в София и съдейства румънският специалист да застане начело на "ЦСКА". Димитър Борисов е в Букурещ по бизнес дела, но според румънската преса е използвал случая да се срещне с Бекали. Двамата преговарят дали да бъде прекратен договора на Андоне с "ЦСКА" или той ще остане до края на сезона.

 

/С.К./

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени