Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

9 от "Левски" окуцяха след мача с "ЦСКА"

 

Девет футболисти на "Левски" не тренираха пълноценно заради различни контузии. Най-сериозните кадрови проблеми пред мениджъра Георги Иванов са свързани със защитата. В днешното занимание на облекчен режим тренираха Елин Топузаков, Шакиб Бензукан и Стефан Станчев.

Топузаков е с лека травма от дербито с "ЦСКА" в събота, Бензукан има проблем с прасците, а Станчев е с мускулен спазъм. Други двама бранители Петер Петраш и Йордан Милиев въобще не излязоха на терена с отбора заради болки в глезените. Дефанзивният халф Майкъл Тевия и вратарят Божидар Митрев също не се подготвяха със съотборниците си. Тевия беше нападнат и бит от крадци в събота вечерта и не е в състояние да тренира. Очаква се утре той да поднови занимания. Митрев пък страда от контузия на бедрото.

По по-лека програма продължи да тренира и халфът Георги Сърмов, който страда от проблем в адукторите.

Добрата новина за Георги Иванов е свързана с Дарко Тасевски. Македонският национал направи първа тренировка с топка, макар че все още тренира  индивидуално. Тасевски разкъса връзки на коляното в средата на февруари и все още се възстановява.

 

/С.К./

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна