Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Касим Дал: За първи път без гласовете на ДПС може да се избере президент

Снимка: БГНЕС
За първи път в България без гласовете на ДПС може да се избере президент, заяви в предаването „Преди всички” бившият зам.-председател на ДПС Касим Дал, който сега е независим депутат. Според него с това ръководство ДПС ще продължи да получава наказателен вот.

ДПС е в капан и няма как да излязат с това ръководство от тази изолация, в която са попаднали. Нито една партия, която участва в изборите, не иска официално да има нищо общо с ДПС, защото с този имидж, който си изградиха, особено за последните няколко години, ДПС за съжаление не е желан партньор, коментира Дал и добави: Вижте само страхът, който ги тресе. Те казаха, че ще имат кандидатпрезидентска двойка. Едва ли не лидерът на ДСП ще им бъде кандидат – това беше смешно, даже беше смешен пиар. Досега не са определили. Дано да имат кандидатпрезидентска двойка, за да се види истинското лице и истинската подкрепа за ДПС.

Никога не съм имал цел да сядам на някакви столове, подчерта още Касим Дал. Той добави, че е лично негово решение да не участва в президентските избори.

Цялото интервю чуйте в звуковия файл.
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна