Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Черно море" надигра "Калиакра" в контрола

Снимка: Архив

Футболистите на "Черно море" надиграха с 1:0 състава на "Калиакра" в контролна среща, изиграна на стадиона на спортен комплекс "Младост" във Варна. Автор на единственото попадение в срещата стана Росен Колев, който в 55-та минута засече с глава топката след центриране на Сашо Александров.

Домакините имаха предимство през целия мач, но не успяха да материализират превъзходството си. Играчи на "Черно море" три пъти уцелиха гредите на вратата на "Калиакра". Първо Ермес Паломино в 53-та минута бе изведен сам срещу вратаря на гостите, но след удара му топката срещна страничната греда. В 62-та минута централният защитник Александър Александров отправи опасен удар с глава, но също в гредата. Най-чистият пропуск за "Черно море" дойде в 87-та минута, когато Румен Николов от 3-4 метра уцели отново страничната греда. Най-сериозното голово положение за "Калиакра" бе в 67-та минута, когато Георги Коруджиев уцели напречната греда след удар по диагонал.

Треньорът на "Черно море" Стефан Генов използва 21 футболисти в мача. Следващата проверка на варненци е на 24 февруари в Бургас срещу местния "Черноморец".

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени