Eмисия новини
от 00.00 часа
Българско национално радио © 2021 Всички права са запазени

Новото ръководство поема "Ботев" Враца

Новото ръководство на ПОФК "Ботев" Враца ще встъпи в длъжност след месец и една седмица – на 22 ноември, за когато е насрочено общо събрание на Сдружението с нестопанска цел Професионален общински футболен клуб "Ботев" Враца. Форумът е свикан на 22 ноември от 10.30 часа в сградата на стадион "Христо Ботев", като в дневния му ред са включени 7 точки за обсъждане.

Очаква се събранието да приеме оставката на настоящия управителен съвет, председателстван от кмета на Враца Николай Иванов и останалите четирима от ръководството. На тяхно място ще бъдат приети трима нови членове. Ще бъдат обсъдени спортно-технически и финансови проблеми на сдружението.

"При липса на кворум събранието ще се отложи с един час по-късно на същото място и при същия дневен ред и може да се проведе, колкото и членове да се явят", уточняват от клубното ръководство.
Новините на БНР - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.