Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Арман Бабикян: На тези избори са възможни изненади

Снимка: Ивайло Михайлов

Прави впечатление предизвестеният характер на това правителство. Повечето от имената вече бяха в медиите. Другото, което прави впечатление, е прекалено амбициозната програма, каза в "12+3" Арман Бабикян, пиар специалист.

Чухме една доста рядка реч от президентът, част от която почти осъждаше миналото управление. Това бе малко излишно от гледна точка на това, че както държавният глава, така и служебният кабинет се очаква да бъдат еднакво отдалечени. Ако министрите и премиерът се държат по същия начин, по който номиниращият ги президент ги представи - това ще окаже влияние върху изборите. Ако имате едно правителство, което три месеца се занимава с това да доказва колко лош е един и няколко от участниците на изборите. 

За разликата в говоренето при назначаването на служебния кабинет на Марин Райков и сегашния - на Георги Близнашки Бабикян смята: 

Разликата е в самочувствието на държавния глава. Сега доста по-безпрепятствено се смята, че любимата му политическа партия идва на власт и бъдещето му е безоблачно. Обикновено не става така. Със сигурност на тези избори са възможни изненади. Най-голямата е в така наречения "предизвестен победител". Но проблемът е такъв, че там мнението непрекъснато се мени.

Чуйте мнението на Арман Бабикян от звуковия файл.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна