Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Стойчо Младенов: Да изхвърлят "Левски" от "А" група, утре някой ще умре

Стойчо Младенов падна в безсъзнание, след като бе ударен от снежна топка в глава, а щабовете на двата отбора се посбутаха след инцидента
Снимка: sportal.bg

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов призова "Левски" да бъде изхвърлен от "А" група заради организацията на т.нар. "вечно дерби"и от инцидента, при който бе ударен със снежна топка в главата. Младенов даже сподели след мача, че при удара със снежна топка в главата е загубил съзнание и затова е паднал.

Играхме спокойно, а в определени моменти разкрепостено. Едва когато решихме мача, им дадохме да държат топката, но ние бяхме много опасни на контраатаки. При 2:0 беше нормално да затворим играта, да търсим сигурността и да търсим нов гол. Нападението ни можеше да е много по-ефективно, ако халфовете ги подсигуряваха с повече топки с първата част, коментира Младенов след срещата.

Треньорът на "червените" не подмина и инцидента от началото на двубоя, когато бе ударен със снежна топка в главата, която дойде от сектор "А":

Удариха ме в главата със снежна топка. Има комисия, която трябва да се ангажира. Това не е първо или второ провинение, а трето. Ако има топки, да изхвърлят "Левски" от групата. Удариха ме в главата, паднах, загубих за част от секундата съзнание. Докторът ми даде амоняк и се свестих. След това 10 минути не бях много добре. Докога ще ги пазим, докога ще ги галим? Правят каквото си искат толкова години вече. Утре някой ще умре, каза още Младенов.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени