Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Жестоко убийство в София в нощта на Бъдни вечер

| обновено на 25.12.14 в 12:18
Снимка: БГНЕС

46-годишен мъж е прострелян в главата с газов пистолет, а след това – доубит от нападателя си в навечерието на Бъдни вечер. Инцидентът е станал около 22 ч. на столичния пазар "Димитър Петков". Мъжът е бил спрян от нападателя си в района на пазара, след което е прострелян в главата почти от упор. Жертвата е била ритана, а умъртвяването е станало с удар от стъклена бутилка. 

Тялото на убития е открито от пазача на пазара "Димитър Петков", който е информирал Столичната дирекция на вътрешните работи. На място са изпратени екипи на СДВР и трето Районно полицейско управление. Полицаите са установили, че минути преди тежкия инцидент жертвата и убиецът са разговаряли, като изстрелът с газовия пистолет е дошъл изневиделица. Разпитани са всички, които в този момент са били наблизо около района на пазара "Димитър Петков", таксиметрови шофьори, както и пазачът, намерил тялото.

Починалият има регистрации в полицията за кражби и притежание на наркотици. Убиецът, който е избягал от мястото на инцидента, се издирва. Работещи в района разказаха, че подобни нападения стават често там.
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна