Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Златан Ибрахимович отхвърли възможността да заиграе в английското първенство

Златан Ибрахимович
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Златан Ибрахимович отхвърли възможността да заиграе в английското първенство по футбол през следващата година. Шведският национал беше свързван с няколко клуба от Висшата лига, които искат да да го привлекат като свободен агент. Ибрахимович обаче не отрече, че може да се завърне в Милан или да заиграе в Съединените щати.

Твърде късно ми е за кариера в Англия. Щастлив съм в "Пари Сен Жермен" и имам още шест месеца по договор. Чак след това ще мисля за своето бъдеще. Наслаждавам се на футбола, наслаждавам се на всеки миг на терена и искам да продължа да играя на най-високо ниво, каза той.

Ибрахимович вкара и двата гола за равенството на Швеция 2:2 срещу Дания, което класира "Тре кронур" на европейското първенство по футбол във Франция. Нападателят на "Пари Сен Жермен" заяви, че е щастлив от постижението, защото това най-вероятно ще бъде неговото последно участие в голям футболен форум.

Очаквам с нетърпение Евро 2016. Това най-вероятно ще бъде моят последен турнир с националния отбор и съм мотивиран, добави Ибрахимович.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна