Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Иван Колев подаде оставка след загубата от "Левски"

Иван Колев подаде оставка след 0:2 от "Левски"
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на "Славия" Иван Колев подаде оставка от поста, а с него си тръгва и помощникът му Ангел Славков, съобщиха от клуба. Треньорът на вратарите Радостин Станев е получил предложение от президента на "белите" Венцеслав Стефанов да остане на работа.

С оглед на последните резултати и бъдещото развитие на отбора старши треньорът Иван Колев подаде оставка. С него напуска и помощникът му Ангел Славков. Президентът Венцеслав Стефанов е предложил на Радостин Станев да продължи работата си като треньор на вратарите. В следващата среща от първенството на "А" група срещу "Монтана" като домакин отборът ще бъде воден от Владимир Иванов-Фугата, се казва в официалното съобщение на белия клуб, разпространено от пресслужбата.

Иванов е бивш футболист на "Славия", а в последните години е директор на Детско-юношеската школа, както и помощник-треньор в първия отбор. В предишните сезони Иванов е бил начело на различни юношески формации в бялата футболна академия.

Снощи "Славия" загуби с 0:2 при гостуването си на "Левски", а след този резултат заема 6-то място с 22 точки. Поражението обаче е трето подред, в които "белите" не вкараха нито гол. Другият проблем е, че имат едва 2 победи в последните 10 мача.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени