Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Стойчо Стоев: Не бързайте да ме сменяте

Стойчо Стоев помоли медиите да не бързат да го уволняват
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на футболния "Левски" Стойчо Стоев помоли медиите да не бързат да го сменят.

Не бързайте да ме уволнявате! Вече 20 дни всички ме уволнявате. Аз обаче не бързам да си тръгна от "Левски", заяви наставникът на "сините" по време на пресконференцията преди гостуването на "Локомотив" в Пловдив в събота.

Стоев коментира още няколко теми като силните страни на "Локомотив", отнемането на точките на "сините", както и факта, че играчите са мотивирани да се реваншират на феновете:



Тимът на "Локомотив" Пловдив има достатъчно опитни състезатели, които могат да затруднят даден противник. С Илиан Илиев се опитват да показват нов стил и ново лице. Един сериозен съперник. В един момент, когато ти се отнемат точки се оказва, че не си играл тези мачове. Не си се трудел да ги спечелиш. Няма начин отнемането на точки от актива ти да не се отрази. Винаги има негативизъм, който се насъбира и не ти дава възможност да си по-спокоен. Оказва се, че няма лесни мачове, въпреки че това го повтарям постоянно. Един спортист излиза на терена и 90 минути се стреми да победи. С лекота пропиляхме един мач. Футболистите осъзнават това. Футболистите осъзнават, че с лекота пропиляхме един мач. Със сигурност ще се опитат да се реваншират пред публиката си. Оказва се, че няма лесни мачове. Вече се убедихме в поредица от мачове, че всеки един противник със своите възможности и стойности, може да ги нямат в такова качество, но е нормално – един спортист излиза на терена и се опитва 90 минути да е равностоен и да победи, каза още Стойчо Стоев.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна