Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Владимир Николов: Отборът не беше на нивото на публиката

Снимка: БГНЕС
Президентът на волейболния "Левски" Владимир Николов беше разочарован от загубата на тима си с 0:3 гейма от турския "Фенербахче" в първи мач от осминафиналите на Купата на Европейската конфедерация. Николов обаче беше впечатлен от публиката в зала "Универсиада".

За мен тази зала бе една сбъдната мечта. Говорихме си с някой тук присъстващите, че е важно да се създава атмосфера, да има посещаемост на волейболните мачове. Смятам, че беше страхотно. Това, което мога да кажа за днешния мач е, че нашият отбор не беше на нивото на публиката. Знаехме, че отборът на "Фенербахче" е по-опитният, по-добрият. Разчитахме да играем на свръх възможностите си, за да победим. За съжаление играхме сковано, далеч от най-добрия начин, по който можем, и затова се получи този категоричен резултат, заяви Николов след мача.

Действително играхме притеснени. Това, което аз не можах да разбера, е защо нашият сервис беше толкова слаб. Нормално това е нашият елемент, но днес отсъстваше. Със сигурност имаше и някакви психологически причини, които не ни позволиха да играем по-добре. Но в крайна сметка чрез такива мачове тези млади момчета, които имаме, израстват. Реално погледнато Мартин от "Люлин" се представи достатъчно добре със словенски, френски и турски звезди.

За мен резултатът е разочароващ, но съм много щастлив от тази публика. Мога да кажа, че в момента ние сме длъжници на тази публика. Обещавам да се реваншираме срещу ЦСКА на 22-и. Избрали сме да вървим по този път и се радваме, че феновете на "Левски" бяха в залата. Надявам се и в бъдеще да сме заедно, каза още Николов.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени