Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Треньорът на "Черно море": Загубихме след несъществуващ корнер

"Черно море" загуби от "Левски" с 0:1
Снимка: БГНЕС

Старши-треньорът на "Черно море" Емануел Луканов обяви, че победното попадение на "Левски" в мача между двата отбора е паднал след несъществуващ корнер.

Загубихме с един корнер, който дори не беше корнер. Той реши мача. Направиха ни някакъв заслон и ни вкараха. Изтървахме дузпата, после следващата атака не беше корнер, но съдията го отсъди и ни вкараха. Иначе имаше много добри моменти. Поздравявам момчетата. Не взехме нищо, но пътят е този. С тази игра ще успеем в предстоящите мачове, каза Емануел Луканов. Той коментира и пропуснатата дузпа на Георги Илиев. 

Такова решение е взел, трябва да се уважава. Вратарят не мърда. Пак ви казвам - корнерът, който беше отсъден, нямаше корнер. Левски нямаше числено преимущество нито в центъра, нито в атака. Имаха удари, но това е нормално. Все пак играем на “Герена”. Не обвинявам съдиите. Те се справиха добре. Просто човешка грешка. Има някаква горчивина от този мач, но на почивката ще размислим и ще се подготвим, каза Емануел Луканов. Чуйте още от него:


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!