Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Дейвид Хъдълстоун: Искам да съм в добра форма, да взема правилните решения, за да дойде успеха

Снимка: Личен архив

Светослав Ангелов спечели още три златни медала във финалите на отделните уреди на държавното първенство по спортна гимнастика, което завърши в тренировъчната зала на "Арена Армеец". Състезателят на ЦСКА беше най-добър на успоредка, кон с гривни и халки. Димитър Бърдарски е шампион на  прескок и висилка, а Мартин Ангелов на земя.

При жените две златни отличия - на греда и зеля спечели Памела Георгиева, Десислава Тодорова е първа на прескок, а на успоредка - Валентина Рашкова.

При младежите след като вчера спечели титлата в многобоя, от финалите днес  Дейвид Хъдълстоун  си тръгна с още четири златни отличия.

„Не съм доволен от факта, че имам много падания. Подготовката ми в момента е във фаза stop и go, защото имам контузии. Това ме дърпа назад. Старая се колкото мога да играя съчетания и да влизам в подготовката за европейското първенство“, заяви след края  на държавното първенство Дейвид Хъдълстоун.

Въпреки болката в рамото възпитаникът на Дамян Игнатов получи най-високи оценки на земя, кон с гривни, прескок и успоредка.

„Той спечели многобоя, но за мен оценката е негативна. Имаме доста груби грешки. Това означава, че не сме още готови за европейското първенство. Ако отиде там така, не може да стане първи“, допълни Дамян Игнатов.

 


БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени