Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Цветан Цветанов: Протестите в страната са добре организирани с политическа подкрепа

| обновено на 24.11.18 в 17:09
Снимка: БГНЕС

Според председателя на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов протестите в страната са добре организирани с политическа подкрепа. Без да назове БСП, Цветанов насочи вниманието към представители на тази партия: 
 "Ние не трябва да забравяме периодите, в които точно тези, които представят "Визия за България", са имали възможността да оставят много тежко наследство и са имали възможността да покажат какво могат да правят".

Въпрос на манталитет е как ще се държиш, когато си с кола на НСО, каза Цветанов по повод коментир на президента Румен Радев, че  клиповете със съпругата му са тенденциозни:

"С кортежа, доколкото разбрах, само преди седмица, пак е имало инцидент, само, че с президента. Преди три месеца имаше  инцидент с неговия баща.Трябва ли да виним ГЕРБ за всичко това или да обвиним,че ГЕРБ е предизвикало всичко това да се случи. Смятам, че това е несериозно. Това е бягане от моралната отговорност, която трябва да заявиш пред обществото". 

Цветанов откри в Поморие форум на паритйната организация "Предприемачи ГЕРБ"  и изнесе лекция на тема „Политически и икономически процеси в България и Европа“.

В конференцията участва и кметът на Бургас Димитър Николов, който е и зам.-председател на партията.

В Бургас Цветанов ще посети и Коледния благотворителен базар и концерт, който ще се проведе в държавната опера.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!