Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Емоции и усмивки обещават създателите на филма "Опърничавите"

Очаквайте го по кината от 17 май

В главните роли са Симеон Лютаков и Анастасия Левордашка
Най-новият български филм „Опърничавите” се задава с предвиден старт за 17 май т.г. Той е създаден по едноименната новела на Младен Стоянов, който е и продуцент. Режисьор е Георги Костов.

Сюжетът: Преуспелият Андрей (Симеон Лютаков) се завръща в България и иска да се наслади на натрупаното си с дългогодишен труд богатство. Морската му идилия обаче е нарушена от появата на красивата и арогантна Анелия (Анастасия Левордашка), която едновременно го привлича и дразни.

Андрей се впуска в приключение, което заплашва да разбие подредения му живот. Двамата с Анелия навлизат все по-дълбоко в морето от емоции и жестоката неприязън, която изпитват един към друг. Но границата между омразата и любовта е тънка и само крачка ги дели от неочакваната развръзка.

Освен двубой между генерациите във филма се вижда, че те могат и да се допълват, да си дават ценности – сподели в ефира на Радио София Младен Стоянов. Филмът е динамичен, в него ще могат да се видят прекрасни природни картини от България, самолетни полети, пътуване с мотори…
По думите на автора това е своеобразен български вариант на романтични ленти като „Нотинг Хил“ и „Имате поща“.

Персонажите имат голяма възрастова разлика, но техните взаимоотношения не се базират само на химията между тях – допълва актрисата Анастасия Левордашка. – Всеки от тях учи от други по нещо за живота.

Героинята на Анастасия преживява своеобразен катарзис, обогатява се, започва да гледа през друга зрителна призма, променя се, но и се харесва такава – променена.

Очаквайте „Опърничавите“ по киноекраните.
А предстои  и филмиране на друго произведение на същия автор – „Ново начало“.

Чуйте разговора на Роман Михайлов с Младен Стоянов и Анастасия Левордашка.



Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна