Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Арести в Мадрид на спекуланти преди финала в Шампионската лига

Полицията в Мадрид има доста работа преди финала.
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Шестима души са арестувани от полицията в Мадрид заради продажба на фалшиви фен артикули преди финала на Шампионската лига между отборите на Ливърпул и Тотнъм утре вечер. Двата тима ще се изправят един срещу друг на стадион "Уанда Метрополитано" от 22:00 часа българско време.

По сигнали от двата клуба местните служители на реда са арестували шестима души и са иззели 2000 фалшиви продукта като шалчета, екипи, шапки и други. Само ден по-рано други трима човека бяха задържани заради продажба на фалшиви билети за финалния мач. От полицията са иззели 21 фалшиви пропуска на стойност 2809 паунда от измамниците, които са се навъртали около стадиона.

Двата клуба финалисти получиха по около 17 хиляди билета от УЕФА за решаващия мач в Мадрид, но доста повече привърженици на Ливърпул и Тотнъм ще бъдат в испанската столица. 

От контрола на въздушното пространство в Лондон обявиха, че днес ще бъде най-натовареният ден в историята на Великобритания, като се очаква да бъдат направени около 9000 изходящи полета.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Най-четени