Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Георги Братоев след трансфера: Хебър ще има силен отбор

Георги Братоев (№1) ще играе през новия сезон в Хебър
Снимка: FIVB

Отборът по волейбол на Хебър (Пазарджик) обяви трансфера на разпределителя на националния отбор Георги Братоев, който през последните два сезона стана шампион на страната с Нефтохимик (Бургас). Клубното ръководство на носителя на Купата на България приветства състезателя: „Добре дошъл на Георги Братоев, който ще бъде нашият номер 10 през сезон 2019/2020! Той е един от най-успешните български разпределители с дългогодишен опит в националния отбор на България и успешна кариера в страната и чужбина. Пожелаваме му много успехи и купи с отбора на Хебър и най-добрата публика! Смело напред! “

В социалните мрежи националът написа следното: „Ето, че дойде моментът! 3 години безкрайно много емоции, купи, победи, загуби, много приятелства - някои завинаги! Един куп прекрасни хора - това беше за мен Бургас. Но всяко хубаво нещо има своя край. Искам да благодаря на всички - на Нефтохимик за всеотдайната помощ и разбирането, на нашите спонсори - Ники Николов и г-н Бошнаков, на всички онези приятели, които намерих и винаги бяха до нас, когато имахме нужда; на прекрасната публика, която ни подкрепяше винаги и не на последно място - на феновете на футболния Нефтохимик! Това бяха 3 от най-хубавите години, както за мен, така и за моето семейство. Сега ви казвам „довиждане“, но не и „сбогом“, защото знам, че светът е малък, а времето минава бързо и някой ден може би ще се озова отново на това прекрасно място.

Благодаря и на прекрасните ми съотборници, без които това никога нямаше да се случи. Научих много от вас, а се надявам и да съм успял да дам нещичко и на вас. Сега на полето ще бъдем противници с някои, а с други отново заедно, но за мен вие ще останете приятели завинаги!" 

Чуйте какво каза специално за Хоризонт разпределителят защо е избрал Хебър и дали ще играе с националния отбор на олимпийската квалификация във Варна през август:


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна