Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Росен Кирилов след 2:2 с ЦСКА София: Това е едно добро начало

Снимка: архив

Старши-треньорът на Етър Росен Кирилов бе много доволен от равенството на неговия тим - 2:2, при гостуването на ЦСКА София в столицата. 

"Много съм доволен от характера на отбора. Нашите играчи направиха страхотен мач, два пъти се връщаха в срещата и накрая можехме да победим даже. Нелепо тръгна мача за нас, ранна дузпа и поведоха ЦСКА. Ние трябваше да продължим да играем футбол с търпението, което искам. Мисля, че до края играхме футбол и се харесахме на публиката. Получи се динамичен мач.
Да вкараме 2 гола на Армията и точка тук, беше мечта и е много добро начало. Втория гол за ЦСКА си беше гениално изпълнение- страхотен удар на младото момче с левия крак, поздравявам го. Вече заявих, че моите цели са изцяло краткосрочни. Всеки идващ мач да се спечели и с работата през седмицата трябва да го правим. Много неща има още да се подобряват- изнасянето, прехода в атака, постепенните атаки. Даниел Младенов е роден голмайстор и един от лидерите на отбора, но днес всички играха като лидери. Играха заедно и се подкрепяха. Бяха убедени, че можем да го спечелим този мач. В атака ще ни липсва Милчо Ангелов, който ще бъде извън терена още месец. Просто в момента с тези контузии е по-къса скамейката, но се надявам да се възстановят.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Най-четени