Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Движението в тунел "Витиня" е възстановено след инцидент с автомобил

| обновено на 23.07.19 в 11:51
тунела Витиня
Снимка: МРРБ

Движението в тунел "Витиня" на АМ "Хемус" е възстановено след инцидент с автомобил, съобщиха от Пътната агенция. 

Един човек е леко пострадал, след като автомобилът му пламна в движение тази сутрин в тунел "Витиня" на Автомагистрала "Хемус". Най-вероятната причина е техническа неизправност. Горящата кола е била загасена от пристигналия екип на пожарната около 9.20 ч.

Пострадалият е с леки наранявания по ръцете. 

Трима души са с обгазяване и леки наранявания след инцидента, съобщи пред "Хоризонт" Катя Сунгарска от Спешна помощ. И тримата са били в автобус, който се е намирал в тунела по време на пожара.

"Водачът е 35-годишен. Има обгаряния по ръцете. Пътувал е с 26-годишна жена, която не е пострадала, няма някакви сериозни наранявания. Имаме 25-годишно момиче, което е с обгазяване - хоспитализирали сме го в "Пирогов". Двама души от автобуса - една сръбска гражданка на 24 години, която е с обострен бронхит вследствие на обгазяването; имаме и 58-годишна жена от автобуса, която е със силно главоболие - най-вероятно, предполагаме, същото от обгазяването". 

До 17 часа днес се ограничава движението на автомагистрала "Хемус" в активната лента при 16 километър в посока Варна заради ремонт, информират от АПИ.



Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна