Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Българска технологична компания разкри офис с 50 служители в Бургас

Снимка: Община Бургас

Българската технологична компания "Скейл Фокус" разкри бургаски офис с 50 служители, повечето софтуерни инженери. Той се намира в обновена сграда в зоната за обществен достъп на Пристанище Бургас, съобщиха от пресцентъра на Общината. Гости на откриването бяха кметът Димитър Николов и заместникът му Красимир Стойчев, Димитрина Тодорова - директор на Професионалната гимназия по компютърно програмиране и иновации, Димитър Гълъбов - изпълнителен директор на "Съдърланд България", зам.-ректорът на университет "Проф. д-р Асен Златаров" - проф. д-р Сотир Сотиров, Ивелина Стратева - директор "Икономика и стопански дейности" в Община Бургас, колеги и приятели на екипа на "Скейл Фокус".

"Желая успех и много нови клиенти на компанията! Благодаря за заявеното намерение да разширявате бургаския си екип през следващите години. Надявам се вашите служители да се чувстват добре тук. Бургас е градът с едни от най-подходящите условия у нас за отглеждане на деца, за семейно забавление и разходка, с богата културна и спортна програма, с много възможности да презаредиш батериите след работа", каза кметът Димитър Николов.

Компанията е  доставчик за внедряване на ИТ услуги и иновации, като работи по модерни инженерни методи. Тя редовно подкрепя провеждането на Хакатона с основен организатор Университет "Проф. д-р Асен Златаров". Компанията се включи и в организирането на бургаския Климатон. 


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна